CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Pressemelding Hillsong Norway

Sep 19 2021

Ny Lead Pastor i Hillsong Norge
I gudstjenesten i Hillsong Oslo søndag 19. september annonserte Pastor Brian Houston at Andreas Hasseløy er Hillsong Norges nye Lead Pastor.

Samtidig ble det bekreftet at Stein Ingve Håland fortsetter i sin sentrale rolle som Executive Pastor og General Manager. Sammen med sine respektive ektefeller, Kristine Hasseløy og Synne Rebekka Håland, vil de jobbe tett sammen med hele pastorteamet for å lede Hillsong Norge med sunnhet og styrke inn i framtiden.

– Vi har stor respekt for tjenesten vi går inn i og er takknemlig for tilliten vist oss av pastor Brian og Bobbie Houston. Styrken i Hillsong Norge ligger i det knallgode teamet av lokale pastorer, øvrig stab og alle som har eierskap til kirken i våre lokasjoner rundt om i landet. Sammen skal vi peke på han som er kirkens sentrum – Jesus Kristus, sier Andreas Hasseløy.

Styret og lederskapet i Hillsong Norge vil benytte anledningen til å takke Jostein og Brit Krogedal for deres 17 år som pionerer og pastorer for kirken. Vi hedrer dem og ønsker dem alt godt for framtiden.

———————————————————————————————————————————————————
Pressekontakt: David Reme, styreleder (tlf: +47 901 20 501, e-post: [email protected])